產品發表 包羅萬象 模型拍賣 綜合討論 直昇機 飛機 同協會 回首頁

台灣遙控模型-RCTW

申請
查看: 6229|回復: 22

烤肉..喝花生酒..女飛友坐抬

發表於 2011年5月27日 08:18 PM | 顯示全部樓層 |閱讀模式
大隊長憨慶..報告
5月28日星期六..下午四點
烤肉-------歡迎女飛友..不會飛...竟然買  虎打豹10動
        更歡迎...全國第一名..新光部隊..蒞臨中崙試飛

呆徒..發仔..煮一鼎湯
笨徒..蜆仔精..偷捉5隻鹹魚
空徒..四兩..拿三斤豬肉
阿川..煮一鍋白飯
副會長..昌哥..用公款買一隻烤鴨
             速速緊去..準備吃乎爽

上一篇:高雄市遙控運動協會...年度盛事.敬邀各界蒞臨參加
下一篇:高規格的..........低空衝場
 樓主| 發表於 2011年5月27日 08:48 PM | 顯示全部樓層
收到.................馬上弄
素果..素鮮花..素靜香..素料..素珠..素還真...讀素文

主祭者..就位     陪祭者..就位

披紅---      上.......香        獻.......花         獻.......果
           禮成......................家眷答禮
 樓主| 發表於 2011年5月27日 08:58 PM | 顯示全部樓層
死蜆仔精
.....................鹹魚要先退冰
發表於 2011年5月27日 09:38 PM | 顯示全部樓層

回復 1樓 慶仔 的帖子

這隻好不好呢~~~~~~
 樓主| 發表於 2011年5月27日 10:04 PM | 顯示全部樓層
小泥...我寫自白書好了

我陰巠骨折....無力長廷...我是很喜歡啦

吔嘸擱........我只能用舌頭和手而己...金歹勢

你自己用好了.....謝謝你
發表於 2011年5月27日 10:17 PM | 顯示全部樓層
原帖由 慶仔 於 2011年5月27日 08:18 PM 發表
大隊長憨慶..報告
5月28日星期六..下午四點
烤肉-------歡迎女飛友..不會飛...竟然買  虎打豹10動
        更歡迎...全國第一名..新光部隊..蒞臨中崙試飛

呆徒..發仔..煮一鼎湯
笨徒..蜆仔精..偷捉5隻鹹魚
空徒..四 ...
我覺得標題〝女飛友坐檯〞好像不太好ㄝ,還有〝歡迎女飛友..不會飛...竟然買  虎打豹10動〞有藐視意味喔!我想飛友們的熱情是不可否認,個人淺見若有冒犯敬請原諒!