產品發表 包羅萬象 模型拍賣 綜合討論 直昇機 飛機 同協會 回首頁

台灣遙控模型-RCTW

申請
查看: 2090|回復: 19

中崙飛場..飛行路線 懇請配合

發表於 2011年3月13日 07:19 PM | 顯示全部樓層 |閱讀模式
大隊長..憨慶..報告...爾後...眾將官..請.....按呢飛

1..左向升空...淫茫茫..轉半圈回頭
  ...俯衝跑道....再拉起.....淫茫茫..轉半圈..再俯衝回來
2..左向升空....左轉88方向..回頭..
       俯衝跑道..再拉起..隨在恁要左..或右..記得要回來
3...左向升空...右轉....目標住宅區...不要回來了..也不用去撿了

以上三種路線...請配合..謝謝啦

上一篇:中崙之歌 MV (0306里港同樂會)
下一篇:20110313中崙小品
 樓主| 發表於 2011年3月13日 07:49 PM | 顯示全部樓層
偶..的意思..金簡單
      飛機..絕對禁止在    高爾夫上空邊緣.......右轉啦
       沒法度.....眾將官..要生存...就是要適應
       要不然..就跟我一樣........不會飛  [ 割草.撿熱色 ]

發表於 2011年3月13日 08:35 PM | 顯示全部樓層
????????????
不了耶
發表於 2011年3月13日 08:37 PM | 顯示全部樓層
以上是大隊長聯同五位飛友實地進行測試的結果.

請配合
 樓主| 發表於 2011年3月13日 10:19 PM | 顯示全部樓層
運命莫怨天......莫怨太陽邊..........只怨巫枝葉

電機.....3D油電........直昇機......................可無限暢飲

高速風鼓.........等同油鷄........請飛直上直下..........淫茫茫

煙銅管....請裝上                   金感謝

樓主| 發表於 2011年3月14日 09:32 PM | 顯示全部樓層
原帖由 0915277809 於 2011年3月13日 09:53 PM 發表

哇哇哇~~~安呢俺們不就要割草~檢飲料罐囉!!
3種路線兼淫慢慢俺都部會= =可戀喔...

沒法度.....蜆仔精..這是你的造化
       落土時....八字已定....命該如此
             運命莫怨天..莫怨太陽邊...只怨巫枝葉